Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsü hediye etmek

Rüyada başörtüsü hediye etmek

Rüyada başörtüsü hediye etmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kişinin yaşamının değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başörtüsü hediye etmek gördüyseniz:

  • Pahalı hediyeler almak veya başkalarını etkilemek için para harcamak eğilimi size bedel ödetebilir.

Rüyada başörtüsü hediye etmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada başörtüsü hediye almak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sarı başörtüsü takmak geçim zorluğundan kurtulacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz başörtüsü görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada mor başörtüsü görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çok başörtüsü görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine işarettir.

Rüyada başörtüsüz kuran okumak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı başörtüsü görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, günahlarından tövbe etmeye işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments