Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine başörtüsü vermek

Rüyada birine başörtüsü vermek

Rüyada birine başörtüsü vermek yeni mekânlara gireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine başörtüsü vermek gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerin, romantik gelişmelerin veya yeni aşkların ön plana çıktığı bir aya başlıyorsunuz.

Rüyada gri başörtüsü görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına işarettir.

Rüyada başörtüsünü bağlayamamak işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başörtüsü takmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının başörtüsü taktığını görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, söz ve yetki sahibi olacağına yorulur.

Rüyada birinin başörtüsü taktığını görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada başörtüsünü kaybetmek aydınlığa çıkılacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, bir ömür olacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada mavi başörtüsü örtmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments