Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsünü açık görmek

Rüyada başörtüsünü açık görmek

Rüyada başörtüsünü açık görmek onu dinleyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, kazanca kavuşacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada başörtüsünü açık gördüyseniz:

  • Ailenizin sizden olan bazı istekleri canınızı sıkabilir.

Rüyada başörtüsünü açık görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başörtüsünün yandığını görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına rivayet eder.

Rüyada başörtülü birini başörtüsüz görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, geçim derdinin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada başörtüsüz gezmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada ipek başörtüsü görmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, adının yayılacağına, aileyle iş yapmayacağına işaret eder.

Rüyada başörtüsüz namaz kılmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsü görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına inanılır.

Rüyada pembe başörtüsü takmak yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments