Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsü yıkamak

Rüyada başörtüsü yıkamak

Rüyada başörtüsü yıkamak çok güzel bir projenin geçirileceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına delalet eder.

Rüyada başörtüsü yıkamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya partnerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada başörtüsü yıkamak yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, yorulacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor renk başörtüsü görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsü istemek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsü aldığını görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, adının ve şanının yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada başörtüsünü çıkardığını görmek ana baba sözü dinlemeye, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada başörtüsü takan kadın görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine inanılır.

Rüyada kına başörtüsü görmek ona göre davranacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına alamet eder.

Rüyada mavi başörtüsü takmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments