Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsü aldığını görmek

Rüyada başörtüsü aldığını görmek

Rüyada başörtüsü aldığını görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, alim insanlardan sayılacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada başörtüsü aldığını gördüyseniz:

  • Sizden verebileceğinizden fazla şey isteyen bir kişiyle aranızda özel bir problem oluşabilir, esnek olmaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada başörtüsü aldığını görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına inanılır.

Rüyada başörtüsünü görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret eder.

Rüyada başörtüsünü çıkartmak büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına alamet eder.

Rüyada başörtüsü vermek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsünün açıldığını görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi başörtüsü görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz başörtüsü takmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada koyu yeşil başörtüsü görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments