Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi başörtüsü takmak

Rüyada mavi başörtüsü takmak

Rüyada mavi başörtüsü takmak sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, hüsrana uğrayacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, ferahlığa çıkacağına, mutluluk ve saadete, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mavi başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Aslında kendi yorumunuzun, senaryonuzun veya görüşlerinizin doğruluğu konusunda emin ya da ısrarcı olmak istemenize rağmen, biraz daha esnek olmanızda veya farklı bakış açılarını da dinlemenizde fayda var.

Rüyada mavi başörtüsü takmak gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı başörtüsü takmak insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı başörtüsü takmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada beyaz namaz başörtüsü takmak kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başörtüsü takmak zor zamanlar yaşayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil başörtüsü takmak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada turuncu başörtüsü takmak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe başörtüsü takmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments