Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsü takan kadın görmek

Rüyada başörtüsü takan kadın görmek

Rüyada başörtüsü takan kadın görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsü takan kadın gördüyseniz:

  • Maddi konularda risk almamalı, bütçeniniz aşacak harcamalar yapmamalısınız.

Rüyada başörtüsü takan kadın görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, gülen yüzünün solacağına işaret eder.

Rüyada başörtüsü takamamak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada altın takan kadın görmek eğlenceli günler geçirileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik takan kadın görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küpe takan kadın görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada küpe takan birini görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada altın kolye takan birini görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, istenen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzük takan birini görmek kişinin afiyette kalacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments