Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına başörtüsü görmek

Rüyada kına başörtüsü görmek

Rüyada kına başörtüsü görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada kına başörtüsü gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişileri ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız, yanlış düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada kına başörtüsü görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına rivayet eder.

Rüyada başörtüsünün açıldığını görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden başörtüsü almak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsü takmak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başörtüsünü açık görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada birine başörtüsü vermek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başörtüsü aldığını görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı başörtüsü örtmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments