Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsü istemek

Rüyada başörtüsü istemek

Rüyada başörtüsü istemek kendine çeki düzen vereceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, sıkıntıların aşılacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başörtüsü istemek gördüyseniz:

  • Bir anlaşma ya da bir ilişki ileride maddi durumunuzda değişiklik yapmanız anlamına gelebilir.

Rüyada başörtüsü istemek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah başörtüsü takmak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, işinde ustalaşacağına delalet eder.

Rüyada siyah başörtüsü görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına işaret eder.

Rüyada renkli başörtüsü görmek geleceğinin parlak olacağına, kendisine gelemeyeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada namaz başörtüsü takmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada başörtüsü açmak kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına delalettir.

Rüyada turuncu başörtüsü görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, işlerinde aksama olacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsü çıkarmak ticaretten yana şanslarının açık olacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments