Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basketbol oynandığını görmek

Rüyada basketbol oynandığını görmek

Rüyada basketbol oynandığını görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada basketbol oynandığını gördüyseniz:

  • Keyifli planlar, derin paylaşımlar veya aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada basketbol oynayan birini görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada basketbol oynandığını görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada basketbolcu görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulur.

Rüyada basketbol maçına gitmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada basketbol topu görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada basketbol sahası görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada basketbolcu olmak zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine rivayet eder.

Rüyada basketbol maçı izlemek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments