Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basketbolcu görmek

Rüyada basketbolcu görmek

Rüyada basketbolcu görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada basketbolcu gördüyseniz:

  • Çizginizi bozmamalısınız.

Rüyada basketbol sahası görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine tabir olunur.

Rüyada basketbol oynadığını görmek yüzünün de güleceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işarettir.

Rüyada basketbolcu olmak ruhsal olarak etkileneceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada basketbol potası görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada basketbol maçı görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada basketbolcu görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada basketbol oynandığını görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada basketbol topu görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments