Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basketbol maçına gitmek

Rüyada basketbol maçına gitmek

Rüyada basketbol maçına gitmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, planlarının işe yarayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, hastalıklarının son bulacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada basketbol maçına gitmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada basketbol maçına gitmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada basketbol maçı izlemek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada basketbol maçı görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına yorulur.

Rüyada basketbol oynadığını görmek itibar kaybedeceğine, maddi imkânlarının azalacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada basketbol sahası görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada basketbol potası görmek başarılarının devamlı olacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada basketbol oynayan birini görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada basketbol topu görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, başarılarının takdir edileceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments