Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basketbol topu görmek

Rüyada basketbol topu görmek

Rüyada basketbol topu görmek kişinin fakirleşeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada basketbol topu gördüyseniz:

  • Size maddi manevi desteği olabilecek resmi ya da gayri resmi kurum, organizasyon ya da kuruluşlarla çalışabilirsiniz.

Rüyada basketbol topu görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işaret eder.

Rüyada basketbol maçı izlemek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, onu yalnız bırakmayacağına yorulur.

Rüyada basketbol sahası görmek şansının her zaman yaver gideceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalettir.

Rüyada basketbol oynandığını görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada basketbolcu olmak hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, üzücü olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada basketbol oynadığını görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada basketbol oynayan birini görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, ortak edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada basketbol maçı görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments