Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basketbol maçı izlemek

Rüyada basketbol maçı izlemek

Rüyada basketbol maçı izlemek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, geçim derdinin sona ereceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada basketbol maçı izlemek gördüyseniz:

  • Kafanızda soru işaretleri olabilir veya bir sonraki adımınızı biçimlendirmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada basketbol maçı izlemek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada basketbol maçı görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, bazı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada basketbol maçına gitmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada basketbol topu görmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, gereken sabrı göstereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada basketbolcu olmak deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına işaret eder.

Rüyada basketbol oynandığını görmek insanları kıracağına, üzeceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, işlerinin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada basketbol oynayan birini görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine işaret eder.

Rüyada basketbolcu görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, maddi kayıpların sona ereceğine, maddi olarak zarar edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments