Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basketbolcu olmak

Rüyada basketbolcu olmak

Rüyada basketbolcu olmak uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, kalp kıracağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine işarettir.

Rüyada basketbolcu olmak gördüyseniz:

  • Hantal, yararsız veya verimsiz yol, yöntem veya işleri geride bırakıp, daha yenilikçi, keşif özelliği taşıyan, mükemmel veya zeki methodlar kullanabilirsiniz.

Rüyada basketbolcu görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, helal ekmek yiyeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada basketbol oynadığını görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, refah içinde yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada basketbol sahası görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada basketbolcu olmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada basketbol maçına gitmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına alamet eder.

Rüyada basketbol oynayan birini görmek istenen her şeye sahip olunacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada basketbol maçı görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine işaret eder.

Rüyada basketbol potası görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments