Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basketbol sahası görmek

Rüyada basketbol sahası görmek

Rüyada basketbol sahası görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada basketbol sahası gördüyseniz:

  • Madddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilisiniz.

Rüyada basketbol sahası görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, işlerin ters gideceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada basketbol oynandığını görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, içine fesat düşeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına işarettir.

Rüyada basketbol maçı görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada basketbolcu görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada basketbol maçı izlemek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada basketbol oynayan birini görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada basketbol topu görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, anne babaya müjde verileceğine inanılır.

Rüyada basketbol maçına gitmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments