Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basketbol oynayan birini görmek

Rüyada basketbol oynayan birini görmek

Rüyada basketbol oynayan birini görmek konfor içinde yaşayacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada basketbol oynayan birini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada basketbol oynayan birini görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada basketbol oynandığını görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına inanılır.

Rüyada basketbol maçına gitmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada basketbol potası görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına inanılır.

Rüyada basketbol maçı görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada basketbol topu görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, zenginliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada basketbol maçı izlemek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada basketbolcu görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments