Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basket oynamak

Rüyada basket oynamak

Rüyada basket oynamak ticaretin önünün açılacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada basket oynamak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda seçeneklerinizi dikkatli değerlendirmelisiniz.

Rüyada basket topu oynamak üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada basket oynamak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya işaret etmektedir.

Rüyada basket oynadığını görmek hak yemeyeceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada basket maçı izlemek başarı kazanılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada basket maçına gitmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada basket atmak girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada basketçi görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, sıkıntılarını aşacağına inanılır.

Rüyada basket potası görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments