Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basket oynadığını görmek

Rüyada basket oynadığını görmek

Rüyada basket oynadığını görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, malının da hiç olacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada basket oynadığını gördüyseniz:

  • Ciddi sonuçlara neden olabilecek veya bazı ilişkileri sonlandırabilecek kararlar almadan sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada basket oynadığını görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına inanılır.

Rüyada basket topu oynamak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına işarettir.

Rüyada basket atmak sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada basketçi görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada basket atamamak ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada basket maçı izlemek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, hak yemeyeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada basket oynamak aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, istihdam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada basket maçına gitmek sermayesini kaybedeceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments