Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basket atmak

Rüyada basket atmak

Rüyada basket atmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, birçok iş kapısının açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada basket atmak gördüyseniz:

  • Güvensizlikleriniz nedeniyle önemsediğiniz bir kişiyi zor durumda bırakabilirsiniz.

Rüyada basket atmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada basket topu oynamak yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada basket atamamak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada basket oynadığını görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işarettir.

Rüyada basketçi görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada basket maçı izlemek huzurun ve sükûnetin geleceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada basket maçına gitmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine yorulur.

Rüyada basket oynamak sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments