Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basket maçı izlemek

Rüyada basket maçı izlemek

Rüyada basket maçı izlemek büyük özgüven kazanacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada basket maçı izlemek gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak bir çok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada basket maçı izlemek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada basket maçına gitmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada basket atamamak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada basket potası görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada basketçi görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada basket oynamak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada basket atmak ticaretin önünün açılacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada basket topu oynamak dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, amacına nail olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments