Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basket maçına gitmek

Rüyada basket maçına gitmek

Rüyada basket maçına gitmek ömrünün uzun olacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına inanılır.

Rüyada basket maçına gitmek gördüyseniz:

  • Esnek düşünmeli, zararsız değişiklikler yapmaktan korkmamalısınız.

Rüyada basket maçına gitmek zahmete ve derde düşeceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada basket maçı izlemek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada basket atmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada basket potası görmek isteklerini yerine geleceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada basket topu oynamak başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına delalettir.

Rüyada basket atamamak çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada basket oynamak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına yorulur.

Rüyada basket oynadığını görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments