Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basket potası görmek

Rüyada basket potası görmek

Rüyada basket potası görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada basket potası gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki uyarılarınız veya vereceğiniz mesajlar olayların gidişatını veya planları değiştirebilir.

Rüyada basket potası görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada basketbol potası görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına delalettir.

Rüyada basketçi görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, özlem gidereceğine rivayet eder.

Rüyada basket oynamak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalettir.

Rüyada basket topu oynamak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada basket maçına gitmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada basket maçı izlemek aksine işe neredeyse köstek olacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada basket atamamak ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments