Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basketçi görmek

Rüyada basketçi görmek

Rüyada basketçi görmek başarının garantileneceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kavgaların büyüyeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine tabir olunur.

Rüyada basketçi gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamanızda fayda var.

Rüyada basket oynadığını görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, çok sevineceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalettir.

Rüyada basket oynamak başarısızlığa düşeceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada basket atamamak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada basket maçı izlemek çok sağlıklı olunacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yalnız kalmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada basket potası görmek maddi olarak zayıflayacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada basketçi görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada basket atmak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada basket maçına gitmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments