Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basket topu oynamak

Rüyada basket topu oynamak

Rüyada basket topu oynamak kendisini çaresiz hissedeceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ayağa kalkacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada basket topu oynamak gördüyseniz:

  • Eşinizden veya sevdiğinizden ya da en çok sevdiğiniz arkadaşınızdan iyi bir yardım alacaksınız.Bu yardım sizin ihtiyacınıza göre şekillenecek.

Rüyada basket topu oynamak sağlık sorunları yaşanacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, birçok işin birlikte yapılacağına işarettir.

Rüyada basket oynamak yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada basket oynadığını görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, emeğinden hayır göreceğine delalet eder.

Rüyada basket potası görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada basket maçına gitmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada basket atmak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada basket atamamak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, zor günlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada basket maçı izlemek büyük kazanç elde edileceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, mal mülk kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments