Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüzünü sivilceli görmek

Rüyada başkasının yüzünü sivilceli görmek

Rüyada başkasının yüzünü sivilceli görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, bereketin artacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüzünü sivilceli gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız orijinal değişiklikler evden çalışmanıza olanak tanıyacak planlara sebebiyet verebilir.

Rüyada arkadaşının yüzünü sivilceli görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak yaşadığı yokluğun biteceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde çok sivilce görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına işarettir.

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, aksiliklerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin yüzünde sivilce görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün sivilce olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments