Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek şerefe ve izzete, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler gördüyseniz:

  • Bir kadınsanız beklemediğiniz bir çekicilik kazanabilirsiniz.

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman sivilce görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü sivilce görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına alamet eder.

Rüyada yüzü sivilcelenmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına yorulur.

Rüyada yüzünü çok sivilceli görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments