Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurunun kaçacağına, hasretlerin biteceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce gördüyseniz:

  • İşle ilgili seçeneklerinizi dikkatle gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine delalettir.

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde iltihaplı sivilce görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, günahların da affolacağına yorulmaktadır.

Rüyada iltihaplı sivilce görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde iltihap görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünden iltihap aktığını görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına delalettir.

Rüyada bacağında iltihaplı yara görmek koyu muhabbette kalacağına, işinden uzaklaşacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye tabir olunur.

Rüyada burun iltihabı görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments