Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün sivilce olduğunu görmek

Rüyada yüzünün sivilce olduğunu görmek

Rüyada yüzünün sivilce olduğunu görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün sivilce olduğunu gördüyseniz:

  • Şiddetle önem arz eden özel bir konu netlik kazanabilir.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde çok sivilce görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına işarettir.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde sivilce görmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünüzde sivilce görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine işaret eder.

Rüyada yüzün sivilcelenmesini görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments