Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yüzünü sivilceli görmek

Rüyada arkadaşının yüzünü sivilceli görmek

Rüyada arkadaşının yüzünü sivilceli görmek büyük başarılar elde edeceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının yüzünü sivilceli gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam ediyor.

Rüyada arkadaşının yüzünü sivilceli görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına delalettir.

Rüyada eşinin yüzünde sivilce görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüzü sivilceli olmak etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, mal ve para kazanılacağına, eğitimlerinin iyi olacağına delalet eder.

Rüyada kendi yüzünü sivilceli görmek şansın ve kısmetin açılacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, yönetici olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalettir.

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments