Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına delalettir.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce gördüyseniz:

  • Gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, kazançlı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüz sayısını görmek çok büyük başarılara imza atacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada yüz sayısı görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü sivilceli olmak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sivilceli yüz görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü sivilce dolu görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü çok sivilceli görmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments