Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze krem sürmek

Rüyada yüze krem sürmek

Rüyada yüze krem sürmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kişinin tek başına kalacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, işlerin başına geçeceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yüze krem sürmek gördüyseniz:

  • Elinize bir şey geçmeyecekse pazarlıktan kaçınmalı veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek halinin iyi olduğuna, acı tecrübeler edineceğine, maddi gücünün artacağına tabir olunur.

Rüyada yüze krem sürmek yıpranacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet eder.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek hayra ve esenliğe, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüne krem sürmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, başarısız ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü krem sürmek mutluluk ve başarı getireceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada el kremi sürmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe krem sürmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments