Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek

Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek

Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hem de para kaybettireceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, heveslerin söneceğine alamet eder.

Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Hazırlıksız veya planlanmamış hareketler, size ya da planlarınıza zarar verebilir.

Rüyada başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden düştüğünü görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, mal ve para kazanılacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments