Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden düşerken görmek

Rüyada yüksek bir yerden düşerken görmek

Rüyada yüksek bir yerden düşerken görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinize hassasiyetle yaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak nice noksanlık içinde olduğuna, çevresindekilerle arasının açılacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, problemlere çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, evliyseniz eşle iyi geçime, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, haram mala, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments