Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler uzlaşılması farklılıkları doğurabilir.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek dolayısıyla geleceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, saygın biri olacağına inanılır.

Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, işlerin bir anda azalacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak işlerine bereket geleceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments