Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, kendisine ev alacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, malının ve parasının da artacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işarettir.

Rüyada başkasının yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Hayatınızda rahatsızlıklara neden olabilecek bazı durumları açıklamanız gerekiyor olabilir.

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, yokluğa düşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerden düşeceğini görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine delalettir.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, haneye bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, dini inançların güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek sabit geliri olacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments