Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Ani tavsiyeler ya da teklifler bir an için aklınızı çelebilir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak sonunda maddi zarara gireceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine işaret eder.

Rüyada başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine inanılır.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşüp ölmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşen birini görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments