Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, şansın yüzüne güleceğine, zahmet veren işlerin artacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı sorunlar imajınıza zarar verebilir veya toplum içerisindeki duruşunuzu olumsuz etkileyebilir.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak hayatın temposunun yükseleceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düştüğünü görmek bol şanslı bir döneme girileceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak sosyal çevrenin değiştirileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, işinde terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşeni görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, keyifli günler geçireceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments