Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden düştüğünü görmek

Rüyada yüksek yerden düştüğünü görmek

Rüyada yüksek yerden düştüğünü görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, güzel günler yaşayacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden düşüp ölmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak hasret çekileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşen birini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, saygınlığını yitireceğine, yeni işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işarettir.

Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşeni görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, bilgi ile donanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments