Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının yoğurt yediğini görmek

Rüyada bir başkasının yoğurt yediğini görmek

Rüyada bir başkasının yoğurt yediğini görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine inanılır.

Rüyada bir başkasının yoğurt yediğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri korumanız gerekiyor.

Rüyada birine yoğurt yedirmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına rivayet eder.

Rüyada hastaya yoğurt yedirmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, aile hayatında sevinileceğine delalettir.

Rüyada bebeğe yoğurt yedirmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının yoğurt yediğini görmek artık rahat bir nefes alacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğa yoğurt yedirmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine yorulur.

Rüyada ölüye yoğurt yedirmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yoğurt yedirmek kudret sahibi olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada kaymaklı yoğurt yediğini görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments