Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastaya yoğurt yedirmek

Rüyada hastaya yoğurt yedirmek

Rüyada hastaya yoğurt yedirmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, kime gideceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlarının günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastaya yoğurt yedirmek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız hakkında yorum yapılmasını veya diğerlerinin bazı işlerinizi tamamlamasını beklemeniz sadece zaman kaybı olabilir.

Rüyada hastaya yoğurt yedirmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada yoğurt yedirdiğini görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, işinden çıkarılacağına işarettir.

Rüyada yoğurt yedirmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet eder.

Rüyada birine yoğurt yedirmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yoğurt yediğini görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına alamet eder.

Rüyada bir başkasının yoğurt yediğini görmek hayatının karışacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sağlıklı bir kişi olmaya alamet eder.

Rüyada bebeğe yoğurt yedirmek çok büyük paralar kazanacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yoğurt yemek ve yedirmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, önünün açılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments