Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi vücudunda yaralar görmek

Rüyada kendi vücudunda yaralar görmek

Rüyada kendi vücudunda yaralar görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi vücudunda yaralar gördüyseniz:

  • Olayların gerçek sebeplerini araştırıp, tam bir çözüm yolu bulmanız gerekiyor.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek problemlere çözüm bulunacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi vücudunda yara görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücutta yaralar görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine işaret eder.

Rüyada vücudunun yara olduğunu görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalet eder.

Rüyada vücudunda siyah yaralar görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, hayallerinin suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, yeni projelere atılacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta yara görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments