Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta yaralar görmek

Rüyada vücutta yaralar görmek

Rüyada vücutta yaralar görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, işini kaybedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücutta yaralar gördüyseniz:

  • İşinizle veya önemsediğiniz bazı konularla ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada vücudunda siyah yaralar görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada vücudunda yaralar görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına rivayet eder.

Rüyada başkasının vücudunda yara görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına alamet eder.

Rüyada vücutta yara çıkmak gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına delalettir.

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda yaralar olduğunu görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi vücudunda yara görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına inanılır.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments