Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda yara olduğunu görmek

Rüyada vücudunda yara olduğunu görmek

Rüyada vücudunda yara olduğunu görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda yara olduğunu gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenirseniz veya bazı şeyleri hafife alırsanız önemli bir fırsatı kaçırabilirsiniz.

Rüyada vücutta yara görmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada birinin vücudunda yara görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, muradın olacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda yara çıkmak aksi şekilde daha da kamçılayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda yara olduğunu görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca rivayet eder.

Rüyada vücudunda yaralar olduğunu görmek beddua ve ah alacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda siyah yaralar görmek mirasa, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada vücutta kırmızı yaralar görmek kendi işinin başına geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments