Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta kırmızı yaralar görmek

Rüyada vücutta kırmızı yaralar görmek

Rüyada vücutta kırmızı yaralar görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta kırmızı yaralar gördüyseniz:

  • Güvenlik başlığı altında öne çıkan konular olursa hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta kırmızı yaralar görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda yara olduğunu görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalet eder.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin vücudunda yara görmek rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, üzüntülü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta yara görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine delalet eder.

Rüyada kendi vücudunda yara görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments