Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının vücudunda sivilce görmek

Rüyada başkasının vücudunda sivilce görmek

Rüyada başkasının vücudunda sivilce görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada başkasının vücudunda sivilce gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak vermelisiniz.

Rüyada vücudu sivilceli görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda sivilceler görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek sevinileceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada vücutta sivilce görmek iş kaybı yaşanacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada vücudunu sivilceli görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının vücudunda sivilce görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments