Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının tutuklandığını görmek

Rüyada kızının tutuklandığını görmek

Rüyada kızının tutuklandığını görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının tutuklandığını gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız istediğiniz sonuçları vermiyorsa, biraz sakinleşip olayları yeniden değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada kızının tutuklandığını görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini tutuklanmış görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada tutuklanmak ve ağlamak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına delalettir.

Rüyada kendini tutuklanmış görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun tutuklandığını görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına delalettir.

Rüyada haksız yere tutuklanmak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, yüklü siparişler alacağına işaret eder.

Rüyada eşinin tutuklandığını görmek koltuğunun yükseleceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine işaret eder.

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments