Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak

Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak

Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, ekmeğinin verimli olacağına, hata yapılacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak gördüyseniz:

  • Evdeki problemlerin hızınızı kesmesine veya moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada tükürük yutmak uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işlerinin hemen hallolacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine rivayet eder.

Rüyada tükürük görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tükürükte kan görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına alamet eder.

Rüyada tükürük kusmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işarettir.

Rüyada tükürüklü öpüşmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada tükürük yemek bir türlü kendine gelemeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işarettir.

Rüyada yerde tükürük görmek üzeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments