Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde tükürük görmek

Rüyada yerde tükürük görmek

Rüyada yerde tükürük görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerde tükürük gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya önemli ilişkilerinizi ciddiye almalısınız.

Rüyada yerde tükürük görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, iş sahibi olacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada tükürük yemek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada tükürük yutmak parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, kazançlı işlere gireceğine, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tükürükte kan görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, zararlarını telafi edeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tükürük kusmak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada tükürüklü öpüşmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine inanılır.

Rüyada tükürük görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments