Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tükürüklü öpüşmek

Rüyada tükürüklü öpüşmek

Rüyada tükürüklü öpüşmek umutlarının yarım kalmayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine tabir olunur.

Rüyada tükürüklü öpüşmek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı olayların arkasında belli başlı nedenler olabilir.

Rüyada tükürüklü öpüşmek yarar getireceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak işlerinden de geri kalacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada tükürük görmek olaylı günler geçireceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada tükürük kusmak hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Rüyada yerde tükürük görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tükürükte kan görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına alamet eder.

Rüyada tükürük yutmak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hayırlı terfiler alınacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tükürük yemek üzüntü duyacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments